Elgersma BV
Tuinschouw 10
4131 MD Vianen
T: 030-6091591
F: 030-6030321
E: info@elgersma.nl
designed by webproof
Flexibele handelspartner voor de totale automotive-branche
Als onderdeel van PGA Nederland is Elgersma BV al sinds 1921 actief in de automotive branche. Elgersma vormt dè schakel tussen de top automotive after market leveranciers en haar business partners. Deze business partners zijn vooral auto-importeurs en haar dealers, maar ook schadeherstelbedrijven, fleetowners en leasemaatschappijen die gebruik maken van de enorme kennis en ervaring die Elgersma in ruim 90 jaar heeft opgedaan. 


In het modern en efficiënt ingerichte centrale magazijn van Elgersma in Vianen liggen ruim 35.000 artikelen op voorraad die in circa 90.000 zendingen per jaar hun weg vinden naar haar klanten.
Elgersma sponsort Mazda MaX5 Cup
Elgersma is dit jaar wederom sponsor van de Mazda MaX5 cup. In deze cup strijden 50 deelnemers dit jaar om de titel, daarmee is dit de grootste raceklasse in Nederland op dit moment. De meeste wedstrijden vinden op Zandvoort plaats, maar erworden ook races in Assen en Zolder (B) gereden.
Lees meer
Kunststof kentekenplaten worden niet toegelaten
Kunststof kentekenplaten worden niet toegelaten in Nederland. Volgens minister Schultz houdt het toelaten van dergelijk kentekenplaten in dat het aantal vervalsingen zal toenemen. De distributie en fabricage van de huidige kentekenplaten door kentekenplatenfabrikanten en automaterialengrossiers blijft gehandhaafd.
Lees meer